Hoe werkt De Schuldhulpverleners?

Hoe werkt De Schuldhulpverleners?

De Schuldhulpverleners maakt binnen 24 uur na het invullen van uw aanvraagformulier een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze financieel adviseurs, bij u thuis of op ons kantoor. Onze specialist inventariseert en analyseert uw financiële situatie qua inkomsten, uitgaven en schulden. Tevens wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor kwijtscheldingen, subsidies of toeslagen. Er wordt een plan van aanpak gemaakt, om stapsgewijs tot een oplossing van uw schuldproblemen te komen. Als u akkoord gaat met ons schuldhulpverleningstraject en alle documenten zijn ondertekend, gaat De Schuldhulpverleners al de volgende dag voor u aan de slag.

 

U heeft een vast aanspreekpunt. Uw schuldhulpverlener wordt ondersteund door een financiële, juridische en maatschappelijke afdeling, voor een succesvolle behandeling van uw dossier. U heeft 24 uur per dag online inzage in uw dossier om de voortgang te bekijken. De Schuldhulpverleners heeft een convenant met zorgverzekeraars en schuldeisers, voor een snellere en adequatere werkwijze. U kunt ons 7 dagen per week bereiken voor betalingsregelingen, budgetbeheer, budgetcoaching, financieel beheer en inkomensbeheer. U wordt geholpen door een ervaren, hoogopgeleide, gecertificeerde schuldhulpverlener.

De Schuldhulpverleners

werken door heel Nederland

Wilt u af van slecht slapen, stress,

post niet willen openen en

zoekt u direct hulp ?


Let op: Indien u een uitkering heeft, WW of bijstand dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen.

Kwaliteit