Schuldhulpverlening Amsterdam

De helpende hand bij schuldhulpverlening Amsterdam

Heeft u schulden en groeien de geldproblemen u boven het hoofd? De Schuldhulpverleners reikt de helpende hand met professionele en effectieve schuldhulpverlening in Amsterdam. Voorbij is straks de tijd dat u uw post niet meer durft te openen, bang bent om in de winkel te pinnen of de deur open te doen, uit angst voor een deurwaarder. Onze specialisten in schuldhulpverlening Amsterdam helpen u uit de schulden. Wacht niet langer en neem direct contact op voor een adviesgesprek bij u thuis of op ons kantoor.

 

Vast aanspreekpunt bij schuldhulpverlening Amsterdam

De Schuldhulpverleners heeft al duizenden mensen succesvol schuldenvrij gemaakt. Ruim 80% van de geholpen cliënten is na twee jaar nog zonder schulden. Onze financieel adviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar voor schuldhulpverlening in Amsterdam. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw financiële situatie inventariseert, onderzoek of u in aanmerking komt voor toeslagen, kwijtscheldingen of subsidies en voert de onderhandelingen met de schuldeisers. U krijgt de rust waar u zo naar verlangt.

 

U komt in aanmerking voor schuldhulpverlening in Amsterdam als u:
  • U heeft loon uit werk (fulltime, parttime of via uitzendbureau)
  • U bent gemotiveerd om van uw schulden af te komen

De Schuldhulpverleners is gespecialiseerd in betalingsregelingen, budgetbeheer, financieel beheer, budgetcoaching en inkomensbeheer. Onze kwaliteit van dienstverlening is geborgd met een KIWA NEN 8048 certificatie. Wij komen binnen 24 uur na uw melding in actie voor schuldhulpverlening in Amsterdam. Vraag vandaag nog onze hulp, telefonisch (085 – 130 16 40), per e-mail (shv@deschuldhulpverleners.nl) of via het online contactformulier.

De Schuldhulpverleners

werken door heel Nederland

Wilt u af van slecht slapen, stress,

post niet willen openen en

zoekt u direct hulp ?


Let op: Indien u een uitkering heeft, WW of bijstand dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen.

Kwaliteit