Schuldsanering Amsterdam

Deskundige hulp en advies bij schuldsanering Amsterdam

U krijgt te maken met schuldsanering in Amsterdam, als u te veel schulden hebt. Roep de hulp in van De Schuldhulpverleners, dat uw financiële situatie analyseert en oplossingen aandraagt om u schuldenvrij te maken. Een van onze specialisten maakt een plan van aanpak en is uw vaste aanspreekpunt tijdens het schuldhulpverleningstraject en de schuldbemiddeling of schuldsanering in Amsterdam. Zoek vandaag nog hulp. De Schuldhulpverleners zorgt ervoor, dat u straks weer met een schone lei kunt beginnen.

 

Na schuldsanering Amsterdam schuldenvrij

Er zijn, afhankelijk van uw schulden, inkomen en vaste lasten, verschillende trajecten om van uw schuld af te komen. De Schuldhulpverleners kan via schuldbemiddeling ofwel een minnelijke regeling afspraken maken met de schuldeisers over schuldaflossing. U betaalt dan zoveel mogelijk van uw schuld af. Bij een schuldsanering in Amsterdam is de rechtbank betrokken. U komt in de regeling Wet schuldsanering natuurlijke personen terecht, om na 36 maanden maximaal aflossen uit de schulden te geraken.

 

Wij staan u bij met schuldsanering in Amsterdam als u:
  • U heeft loon uit werk (fulltime, parttime of via uitzendbureau)
  • U bent gemotiveerd om van uw schulden af te komen

De Schuldhulpverleners is 7 dagen per week bereikbaar voor betalingsregelingen, budgetbeheer, budgetcoaching, financieel beheer en inkomensbeheer. Wij hebben een KIWA NEN 8048 certificatie als kwaliteitskeurmerk. Bel (085 – 130 16 40) of mail (shv@deschuldhulpverleners.nl) ons vandaag nog, of gebruik het online contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact op en plannen een adviesgesprek in voor schuldsanering in Amsterdam.

De Schuldhulpverleners

werken door heel Nederland

Wilt u af van slecht slapen, stress,

post niet willen openen en

zoekt u direct hulp ?


Let op: Indien u een uitkering heeft, WW of bijstand dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen.

Kwaliteit