Schuldsanering Haarlem

Zorgenvrij na schuldsanering Haarlem

Heeft u schulden en kunt u deze niet aflossen? Schakel de deskundige hulp in van De Schuldhulpverleners. Er wordt eerst een schuldhulpverleningstraject gestart, om vervolgens tot een schuldbemiddeling of schuldsanering in Haarlem te komen. De Schuldhulpverleners heeft al duizenden mensen succesvol uit de financiële problemen geholpen. Neem direct contact op voor schuldsanering in Haarlem, dat u zorgenvrij maakt.

 

Weer een schone lei met schuldsanering Haarlem

De Schuldhulpverleners helpt u met schuldbemiddeling, waarbij afspraken worden gemaakt met schuldeisers over schuldaflossing. U draagt bij deze minnelijke regeling in drie jaar zoveel mogelijk van uw inkomen af om (een groot van) uw schulden te betalen. Als niet alle schuldeisers meewerken aan het voorstel van onze schuldhulpverleningsspecialist, toetst de rechter of u wordt toegelaten tot de regeling Wet schuldsanering natuurlijke personen. U zit dan in een wettelijke schuldsanering in Haarlem en kunt na drie jaar met een schone lei beginnen.

 

Voor schuldsanering in Haarlem, dient u:
  • Loon uit werk te hebben (fulltime, parttime, uitzendbureau)
  • Gemotiveerd te zijn om van uw schulden af te komen
  • De schulden te goeder trouw zijn ontstaan

De Schuldhulpverleners is uw professionele en betrouwbare partner bij betalingsregelingen, budgetbeheer, budgetcoaching, financieel beheer en inkomensbeheer. Als KIWA NEN 8048-gecertificeerde specialist zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij schuldsanering in Haarlem. Bel (085 – 130 16 40) of e-mail (shv@deschuldhulpverleners.nl) voor een adviesgesprek, of vul het online formulier in. Binnen 24 uur na uw aanmelding komen wij in actie om stap voor stap uw geldproblemen af te schudden.

De Schuldhulpverleners

werken door heel Nederland

Wilt u af van slecht slapen, stress,

post niet willen openen en

zoekt u direct hulp ?


Let op: Indien u een uitkering heeft, WW of bijstand dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente waarin u woont. Zij kunnen u verder helpen.

Kwaliteit